1. Anasayfa
  2. Haberler

Tesla Hız Kesmiyor! Şirketin Elektrikli Minibüs Modeli Üretmek Üzere Çalışma Yaptığı Ortaya Çıktı!

Elektrikli otomobil geliştiricisi Tesla'nın 12 koltuk mevcutlu bir elektrikli minibüs modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Tesla Hız Kesmiyor! Şirketin Elektrikli Minibüs Modeli Üretmek Üzere Çalışma Yaptığı Ortaya Çıktı!
0

Son yıllarda elektrikli otomobil piyasasına ürettiği modellerle akıllarda yer eden Elon Musk’ın şirketi Tesla, tünel projesinde kullanılması amacıyla 12 koltuklu yeni bir elektrikli minibüs üzerinde çalışma yapıyor. Geliştirilen minibüsler, Elon Musk tarafından kurulan ve tüneller aracılığıyla trafik problemlerini çözmeyi hedefleyen Boring Company isimli bir şirket tarafından kullanılacak. Kaliforniya eyaletinden gerekli izinleri alan elektrikli minibüsün kullanılacağı tünel hattı, Rancho Cucamonga şehrini Ontario Uluslararası Havaalanı’na bağlamış olacak.

TESLAMİNİBÜSS

SAATTE 200 KM HIZA ULAŞACAK

12 yolcu kapasitesinin yanında geniş bir bagaj alanına da sahiplik eden elektrikli minibüs, saatte 200 kilometre hıza ulaşarak tüneller içerisinde seri ilerleyebilir mekanizmaya sahip olacak. Şu anlık bu sıra dışı araçla ilgili geniş detaylar bulunmuyor.

Reaksiyon Göster
  • 0
    alk_
    Alkış
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    _z_c_
    Üzücü
  • 0
    _a_rd_m
    Şaşırdım
  • 0
    k_zd_m
    Kızdım
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir